Search:
Advanced Search
Posted: 1/11/2018 - 0 comment(s) [ Comment ] - 0 trackback(s) [ Trackback ]

ESPN förutser överföring: En annan 80 miljoner superstjärnan föddes Manchester United för att köpa N-personer RUTHERFORD 13 maj NyheterPremier League den här säsongen är nästan klar, kommer sommaren transfermarknaden också vara den 1 juli öppnade officiellt gardinen. Så, vilken typ av stjärna är det troligt att ändra domstolen i sommar? Boge Ba (Juventus (officiella hemsida data) Tucci) potentiella vistelseort: Manchester City (data), Chelsea (data), Barcelona, ​​Manchester United och Neymar tillsammans Boge Ba har också blivit framtiden för den internationella fotbollens mest framstående spelare potential i I den kommande 2016 europeiska cupen i Frankrike, är mittfältaren sannolikt att vinna titeln av bästa spelare. För närvarande finns det ett antal toppklubbar jagar Boge Ba, Juventus vill verkligen inte denna sommar för att sälja stjärnan mittfältare i laget, men Barcelona, ​​Chelsea, Manchester City Bianconeri kommer inte skrämmas. Vill du få pogba, köpare åtminstone att betala 80 miljoner pund överföringsavgift för att övertyga Juventus release, och nu verkar det som om en sådan överföringstransaktion kan inträffa snart. För något lag, kommer ankomsten av Pogba att förbättra lagets mittfältstyrka och gratis Manchester United i mittfältare Frankrike 2012, tarmarna måste ha ångrats ånger. John Stone (Everton) Potentiell vistelseort: Manchester City, Chelsea, Manchester United Under Roberto Martinez, Stone och hans lag, Everton, har haft en tuff årstid, men fortfarande Kommer inte att undergräva Premier League-topplag som är intresserade av honom, men kommer också att vara mer fast Stone beslutsamhet att lämna Everton. Stenar runt den här säsongen, men i medvetandet hos många topplag, är bristen på en god fysisk kondition partner denne unge man en utmärkt kandidat för förstärkning av lagets försvar, tror de kan stenar ytterligare växa och kan Bli en högklassig centerback. Guardiola och Mourinho båda real madrid tröja uppskattar Stones, medan Manchester City, Chelsea och Arsenal alla har köpt hemstadsbacken från Everton och Chelsea lyckades nästan förra sommaren, Sri Lanka har fortfarande ett treårigt kontrakt i kroppen, så Everton tvingades lämna den, men i sommar är jag rädd att trycket har flyttat till karamellens kropp. Kantor (Leicester City) potentiella vistelseort: Arsenal, Manchester United, Paris Saint-Germain, trots Alicante har meddelat att han kommer att stanna i Leicester City, men med hänsyn till dagens extrema bristen på europeisk fotboll som han en topp defensiv mittfältare , Plus det faktum att hans kontrakt utbetalning är bara 20 miljoner pund, så det är fortfarande möjligt för Canter att lämna Premiership Section i sommar.

 

För många lag kan Canter, 25, lösa många problem med otroligt körförmåga att täcka hela mittfältet. I denna nuvarande Leicester City attraherar Kanter för de bästa lagen, och ännu högre än hans lagkompis Jerez. Aubameyang (Dortmund) potentiella vistelseort: Arsenal, Manchester United, Barcelona, ​​Real Madrid, är 26-åriga Aubameyang som inledde sin storhetstid, den här säsongen gjorde han 25 i 29 matcher i Bundesliga boll. Aubameyang inte bara framför de andra bollens fantastiska skjutförmåga, förutom den virvelvindliga hastigheten och det stora utbudet av aktiviteter är också den bästa svarta anfallaren. Arsenal, Manchester United, Barcelona, ​​Real Madrid har alla velat introducera Aubameyangn Men Dortmund, efter det billiga fotbollströjor frågan om 60 miljoner pund chaser förhoppningsvis. I själva verket Hornet också offren, trots allt, de hade bara 30 miljoner pounds värde av sålda försvarare Mats Hummels, laget kommer inte att låta lagets kärna spelare värda mindre än deras verkliga värde för att lämna Granville Stefano Stadium. Naturligtvis, Aoba Meiyan värdet av detta pris ändå. Lukaku (Everton) potentiella vistelseort: Dålig Manchester United, Chelsea, Tottenham Everton poäng den här säsongen, lagets topp anfallare Lukaku ivrig att lämna Goodison Park. Det är svårt att föreställa sig hur Everton den här säsongen skulle ha varit utan Lucca. Den 22-årige framåt har visat en mognad som inte matchar hans ålder. Han gjorde 18 mål i 32 Premier League-matcher mot Lukaku, en väletablerad och fysiskt passande försvarare, Det är en mardröm. Om Lukaku skulle kunna få mer stöd från lagkamrater i lag som Manchester United, Bayern München, Chelsea, är hans prestation definitivt bättre än den här säsongen. Ibrahimovic (Paris Saint-Germain) potentiella vistelseort: Manchester United, AC Milan efter slutet av säsongen, satte Ibrahimovic och Paris Saint-Germain kontraktet löper ut, denna svenska anfallaren gjorde det klart att hans team arbetar med, inklusive inklusive Paris Saint-Germain Antalet bollar kommer att förhandlas fram. Manchester United har varit ögonvittne med Ibrahimovic, och när han väl lyckats på Old Trafford Stadium kommer Mourinho att försöka övertyga Ibrahimovic med röda djävlarna. AC Milan hoppas givetvis också att återvända till Ibrahimovic. Ibrahimovic är trots allt ronaldo tröja redan 34 år gammal en av de mest dedikerade spelarna i professionell fotboll.

 

Ibrahimovic är självständigt befälhavare som fri agent. Zaka (Borussia Mönchengladbach) potentiella vistelseort: Manchester City, Arsenal, Liverpool   Zaka har offentligt erkänt att han var angelägen om att gå med i en Premier League-klubb, som schweiziska mittfältaren har en mycket speciell karaktäristiska stil, han Stadion täckning är stor, men också lösa en mängd problem. Liverpool är en av Zarqa chaser, en gång infördes Dortmund mittfältare Gundogan misslyckas, Manchester City kommer att till fullo köpa Zaka och i kampen för denna schweiziska mittfältet, är den ledande positionen utan tvekan Arsenal. Mönchengladbach tjänsteman upprepade gånger betonat att de för närvarande inte får någon försäkrade mot Zakaria, men trots det är det schweiziska mittfältaren fortfarande angelägna om att gå vidare för att lösa sina egna problem innan EM. Mach Gonzalez (Leicester City) potentiella vistelseort: Chelsea, Arsenal, Manchester City Mach Juarez har låtit det sägas att inte lämna Leicester City, men de bästa lagen fortfarande jagar begåvade mittfältare. Mach Juarez är Leicester City trupp  fotbollströjor barn mest kreativa spelare, hans förmåga att bryta dödläget fascinerande, 11 assist förra säsongen, och 3-1 bort till Manchester City föll att slåss den perfekta prestanda är bevis. Leicester City kommer att vara identiteten av Premier League titel nästa säsong Champions League kampanj, laget kommer att identifiera Mach Gonzalez skulle definitivt stanna med laget, men spelarna har precis fyllt 24 år gammal, kommer säkert att få ett stort utbud på sommaren, som skulle Testa den blå räven och spelarna när kraften. Konung Dornodot (Dortmund) Potentiell vistelseort: Manchester United Manchester United har varit en följare av Peking, men nu har Manchester City gått med i den tyska mittfältaren. Sedan drabbas av en knäskada plågat kommer Gundogan inte representera Tyskland i EM i Frankrike i sommar, vilket kan göra sina förföljare var skeptiska, och dessutom bara har sålt Dortmund Hummels, Hornet Visst kommer inte lätt att förlora någon viktig lagspelare. Det sägs att Real Madrid RONALDO 7 hemmatröja billiga fotbollströjor 2017-2018 Manchester City är villig att förhandla om överföringen så snart som möjligt Kyodo, men hittills öppnar den tyska mittfältarens dörr, fortfarande mot alla lag. Bonucci (Juventus) potentiell destination: Chelsea, enligt den brittiska 'Daily Star' rapporterade att Chelsea inte skulle ge anledning till att team av Terry Robinson av humerus ut ett nytt kontrakt, eftersom Bonucci kommer snart Stamford Bridge Stadium, Blues nya tränare Conti kommer att koncentrera sig i Italien som mittpunkt för att bygga Chelsea försvar. Självklart är Chelsea inte den enda klubben som hoppas få Bonucci, och Pep Guardiola, som kommer att vara i Manchester, beundrar snart den stora italienska vakt. Emellertid hade Bonucci ett bra samarbete med Conti i Juventus, vilket kan påverka hans slutliga val. (Robbie)

Delicious Digg Facebook Fark MySpace